Στους 100 πρώτους του X-Factor η αιγιώτισσα Αγγελική Δημοπούλου!

Είναι 35 ετών, πανέμορφη και με πολύ αξιόλογο ταλέντο στο τραγούδι

Είναι 35 ετών, πανέμορφη και με πολύ αξιόλογο ταλέντο στο τραγούδι. Όπου εμφανίζεται σε μαγαζιά της περιοχής μας (και όχι μόνο) σκορπίζει κέφι με το αστείρευτο μπρίο της. Η ΑιγιώτισσαΑγγελική Δημοπούλου έκανε όμως ένα βήμα παραπέρα και συμμετείχε στις auditions του X-Factor, όπου οι κριτές την επέλεξαν στην πρώτη 100άδα των bootcamp ανάμεσα σε 7.500 και πλέον συμμετέχοντες, επιβραβεύοντας την υπέροχη παρουσία της και την ερμηνεία της!

Πλέον η συνέχεια γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, όπως σημειώνει η ίδια στους φίλους της στο facebook κι αυτό είναι λογικό, μιας και το επίπεδο ανεβαίνει και ο ανταγωνισμός μεταξύ των υποψηφίων γίνεται ακόμα πιο 'σκληρός'. Το επόμενο στάδιο είναι ο 'ημιτελικός', όπου θα επιλεγούν οι πρώτοι 50 και ακολούθως οι 16 που θα αγωνιστούν στον τελικό. Και βέβαια, οι ευχές μας για την Αγγελική είναι θερμές, να τα καταφέρει και να τη δούμε να διεκδικεί την πρωτιά, γιατί την αξίζει!

Η Αγγελική γεννήθηκε στο Αίγιο και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως τραγουδίστρια, ασχολείται όμως και με τη ζωγραφική, με κατασκευές και την τέχνη γενικότερα. Εργάζεται παράλληλα ως τεχνικός σε αμερικανική εταιρεία καλλυντικών και τον ελεύθερο χρόνο της προτιμά να τον μοιράζεται με καλούς φίλους.

 

ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΙΣ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

«Expect the UneXpected», είναι το σύνθημα του γνωστού talent show και οι τέσσερις προσωπικότητες από το χώρο της μουσικής οι οποίες θα αναλάβουν το πόστο των μεντόρων των εκκολαπτομένων τραγουδιστών διεκόπησαν από το… απροσδόκητο.

Στο νέο trailer του «X Factor», ο Γιώργος Θεοφάνους, η Πέγκυ Ζήνα, η Τάμτα και ο Θοδωρής Μαραντίνης των Onirama δέχθηκαν την απρόοπτη κλήση είτε το μήνυμα που τους απηύθυνε την πρόκληση για τον καινούριο κύκλο του παιχνιδιού.

Οι οντισιόν των ανερχόμενων ταλέντων έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη ενώ τα γυρίσματα κορυφώνονται στην Αθήνα με τις ακροάσεις των υπόλοιπων διαγωνιζομένων, όπως και αυτών που προέρχονται από την Κύπρο.

Η πρεμιέρα του «X Factor» στους τηλεοπτικούς δέκτες έχει οριστεί για τη Δευτέρα 4 Απριλίου μέσα από τη συχνότητα του «ΣΚΑΪ».

filodimos.gr