Πάτρα: Συλλήψεις τριών νεαρών για την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και την υποστολή της Ελληνικής Σημαίας από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης

αφέθησαν ελεύθεροι με εντολή του εισαγγελέα

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η Ασφάλεια Πατρών, μετά τα επειδόσια που έγιναν τα ξημερώματα όπως έγραψε το tempo24.gr. Σύμφωνα με πληροφορίες οι νεαροί αφέθησαν ελεύθεροι με εντολή του εισαγγελέα λόγω της σημερινής αργίας. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο νεαροί εμπλέκονται στην επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής (Μαιζώνος 130), στις 2.40 τα ξημερώματα, ενώ ο τρίτος νεαρός κατέβασε την ελληνική σημαία, από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Όλγας), δίπλα από το άγαλμα και πέταξε τα στεφάνια που είχαν κατατεθεί, για την 25η Μαρτίου. Η σημαία ήδη έχει τοποθετηθεί πάλι στον ιστό.

Όπως είχε γράψει από την πρώτη στιγμή το tempo24.gr, επικρατούσε τη νύτχα μεγάλη κινητικότητα, σε επίπεδα συναγερμού, για την Αστυνομία.

Να υπενθυμίσουμε ότι για την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Μαιζώνος στην Πάτρα, οι νεαροί μπήκαν από την εξωτερική πόρτα στο κτίριο όπου στεγάζονται στα γραφεία του συνδέσμου, ανέβηκαν στον δεύτερο όροφο και έγραψαν συνθήματα.
Μάλιστα, σύμφωνα  πληροφορίες του tempo24.gr, φέρεται να επιχείρησαν να διαρρήξουν, χωρίς να τα καταφέρουν, την πόρτα του διαμερίσματος όπου στεγάζονται τα γραφεία.
Λίγη ώρα αργότερα (περίπου στις 4 τα ξημερώματα της 25ης Μαρτίου) ο τρίτος νεαρός κατέβασε την Ελληνική σημαία από τον ιστό ακριοβώς δίπλα από το άγαλμα της Πλατείας Όλγας.
Μέχρι τις πρωϊνές ώρες η Αστυνομία στην Πάτρα ήταν σε επιφυλακή

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ