Καρκινοπαθής οπαδός της Λέστερ μένει ζωντανός για να πανηγυρίσει τον τίτλο

είχε έναν χρόνο ζωής

Επτά στροφές πριν από την επίτευξη του μεγαλύτερους «θαύματος» του σύγχρονου βρετανικού ποδοσφαίρου βρίσκεται η Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι, καθώς στην 31η αγωνιστική της Premier League, εξακολουθεί να οδηγεί την «κούρσα» του πρωταθλήματος, έχοντας πέντε βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Τότεναμ. Είναι, όμως, το μοναδικό «θαύμα» που περιβάλει το δημιούργημα του Ιταλού τεχνικού; Όχι. Διότι γύρω από τη συγκεκριμένη απίθανη ιστορία, συντελούνται πολλά μικρά θαύματα, όπως λόγου χάρη αυτό του Αυστραλού Τόνι Σκέφινκτον, ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο σε τελικό στάδιο πέρυσι το Μάρτιο.


Ο οπαδός της Λέστερ είχε έναν χρόνο ζωής, σύμφωνα με τους γιατρούς. Ωστόσο, ο ίδιος έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του, προκειμένου να ζήσει ένα όνειρό του, πριν «φύγει» από τούτον τον κόσμο. Ο 51χρονος Τόνι δήλωσε ότι η προοπτική κατάκτησης του πρωταθλήματος τον κρατάει ζωντανό. «Βλέποντας την ομάδα να δίνει μάχη για την παραμονή της την προηγούμενη σεζόν, εντυπωσιάστηκα από όσα συμβαίνουν φέτος. Η πορεία της και η μάχη που δίνει, μου έχει δώσει και μένα ελπίδα. Παλεύω όπως η Λέστερ και είμαι αισιόδοξος ότι θα προλάβω να τη δω πρωταθλήτρια. Η Λέστερ με κρατάει ζωντανό», τόνισε ο καρκινοπαθής Αυστραλός, ο οποίος προγραμματίζει ήδη να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο, προκειμένου να βρεθεί δίπλα στους ήρωές του, τους ποδοσφαιριστές της Λέστερ.

Όταν ενημερώθηκαν για την περίπτωσή του οι παράγοντες και οι παίκτες των «αλεπούδων», τον κάλεσαν να ταξιδέψει στην Αγγλία και να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθειά τους. Εκείνος, όντας στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση, απάντησε ότι αδυνατεί. Αποκάλυψε, ωστόσο, ότι έχει στοιχηματίσει 20 δολάρια στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Λέστερ και αν νικήσει, θα πάρει περίπου 35.000 δολάρια.

Διαβάστε επίσης