Αρχαιοκάπηλοι έσκαβαν στη Βυτίνα και άρπαζαν αρχαία νομίσματα του 3ου π.Χ αιώνα – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα από την Ασφάλεια Πατρών – Τέσσερις συλλήψεις

Στην εξάρθρωση ενός μεγάλου κυκλώματος αρχαιοκαπηλίας προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών σήμερα με τη σύλληψη τεσσάρων μελών του.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr, η σπείρα είχε προμηθευτεί ειδικά μηχανήματα αναζήτησης και εκσκαφής αρχαίων αντικειμένων και είχαν βάλει στο στόχαστρό τους αρχαιολογικό χώρο στην Βυτίνα Αρκαδίας.

Είχαν καταφέρει να αρπάξουν πολλά αρχαία αντικείμενα, μεταξύ τους αρχαία νομίσματα του 3ου και 4ου π.Χ αιώνα μεγάλης αξίας.

Παράλληλα, είχαν νοικιάσει σπίτι στο Πλανητέρο Καλαβρύτων για να είναι κοντά στο σημείο όπου έκαναν τις έρευνες και να μπορούν να πηγαινοέρχονται συνεχώς.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζει, όπως αναφέρουν πηγές του tempo24.gr η Ασφάλεια Πάτρας προκειμένου να βρει και άλλα “πλοκάμια” της σπείρας.

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αγρίνιο: Σμπαράλια έγινε αυτοκίνητο μετά από τροχαίο με εγκλωβισμό του οδηγού (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε πινακίδα εμπορικού κέντρου (ΦΩΤΟ)

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS