Γιατί δάκρυσε ο Κωστόπουλος όταν είδε τη νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη;

21/03/2016 | 10:06

Ο οικοδεσπότης της εκπομπής «Βράδυ» μιλάει για τη σκηνή της ταινίας «Ένας άλλος κόσμος» που τον συγκίνησε. Ο Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχτηκε στην εκπομπή βράδυ, την πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «’Ενας άλλος κόσμος», Νίκη Βακάλη.

Μιλώντας για την ελληνική ταινία που σημείωσε ρεκόρ εισιτηρίων, ο οικοδεσπότης της εκπομπής,  μίλησε για τη σκηνή της ταινίας που τον συγκίνησε ιδιαίτερα.

Όπως είπε, η σκηνή που τον έκανε να δαρκύσει ήταν εκείνη στην οποία ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εξηγούσε στον μικρό γιο του, ότι χωρίζει από τη μητέρα του. «Να σου πω ότι βλέποντας την ταινία δάκρυσα και εγώ. το είπα και στον Παπακαλιάτη όταν τον είδα. Υπήρχε η σκηνή εκείνη που εξηγούσε στον 8χρονο γιο του, τον χωρισμό. Εκεί μου έφυγαν (τα δάκρυα). Επειδή μου έχει συμβεί», είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Πάτρα: Από θαύμα σώθηκε νεαρός οδηγός πολυτελούς ΙΧ – Γιος πολιτευτή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρει ο ξαφνικός θάνατος 40χρονου επαγγελματία – Στην Πάτρα για νεκροψία η σορός

Αγρότες: Συμπλοκές, ξύλο και δακρυγόνα στο μπλόκο του Κιάτου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τροχαίο στην Παραλία Πατρών – ΙΧ “καρφώθηκε” σε φορτηγό, τραυματίστηκε έγκυος (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός ντελιβερά από τουλάχιστον τέσσερα άτομα – Αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν, άμεσες συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Φούντωσε αυτοκίνητο προπονητή πυγμαχίας-Ήταν σταθμευμένο και καταστράφηκε ολοσχερώς

Τραγωδία με μία νεκρή στην Κέρκυρα: Μητέρα και κόρη έπεσαν με το αυτοκίνητό τους σε ποτάμι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Πύργος: Το κόστος των διοδίων στο νέο αυτοκινητόδρομο