Πάτρα: Σε αστυνομικό κλοιό οι σύνδεσμοι οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού

μετά τα επειαόδια στην λευκαδα

Σε αστυνομικό κλοιό βρίσκονται από το πρωΐ της Κυριακής τοι σύνδεσμοι των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην Πάτρα.

Αν και τα αστυνομικά μέτρα στις οδούς Χαραλάμπη και Σαχτούρη αντίστοιχα, είναι σχεδόν μόνιμα, απο το πρωΐ της Κυριακής εντάθηκαν μετά τα επεισόδια που έγιναν ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων  στην Λευκάδα.

Όπως έγραψε το tempo24.gr νωρίς το πρωί της Κυριακής έγιναν επεισόδια μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στην περιοχή.

Οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού πέρασαν με ιδιωτικά αυτοκίνητα την πλωτή γέφυρα και εξελίχθηκαν επεισόδια στο πάρκο της παραλίας.

Ως πρωτόγνωρα χαρακτηρίζουν τα επεισόδια όσοι βρέθηκαν εκεί, ενώ έχουν γίνει εκτεταμένες ζημιές στο Ionion Star όπου διέμεναν οπαδοί του Ολυμπιακού.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, κρίθηκε σκόπιμη η εντατικοποίηση των μέτρων αστυνόμευσης στα κλάμπ των οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην Πάτρα. Πεζές και αποχούμενες περιπολίες αστυνομικών επιτηρούν τους χώρους αυτούς, ενώ η φύλαξή τους συνεχίζεται και τη νήυχτα της Κυριακής προς την Δευτέρα, ακόμη και με σταθερές αστυνομικές δυνάμεις