Πάτρα: Βγήκαν για κυνήγι κρυμμένου θησαυρού παλιά αυτοκίνητα-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ από την επετειακή εκδήλωση

με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από το 1ο Αποκριάτικο Κυνήγι

Σήμερα Πέμπτη 10 Μαρτίου διοργανώνεται από την Ελληνική Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου (Ε.Λ.Ι.Α.)  με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από το 1ο Αποκριάτικο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού που έλαβε χώρα το 1966, ένα επετειακό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού με παλαιά μηχανοκίνητα οχήματα 25ετίας και παλαιότερα.

Στο Επετειακό αυτό Κυνήγι Θησαυρού θα μπορούν να συμμετάσχουν Μέλη της Λέσχης και μη, με την προϋπόθεση ότι τόσο το όχημα όσο και το Πλήρωμα θα είναι μεταμφιεσμένα και ότι η μεταμφίεση του οχήματος δεν θα αλλοιώνει τις διαστάσεις και τη γενική του εικόνα, ενώ το θέμα της μεταμφίεσης είναι ελεύθερο.

 

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει:

17.00-18.00 Προ-Συγκέντρωση των οχημάτων στο Parking του Παμπελοποννησιακού Σταδίου - Επιβεβαίωση συμμετοχών.18.00-19.00 Εκκίνηση διαδρομής προς Γούναρη - Πλ. Ομονοίας - Πλ. Γεωργίου19.15  Μετάδοση Θεμάτων - Έναρξη Κυνηγιού22.00 - 22.30 Παράδοση θεμάτων 23.00 Βραβεύσεις - Πάρτι Κυνηγών

 

 

Χορηγοί του επετειακού Κρυμμένου Θησαυρού είναι το κατάστημα Μπιζ, τα καταστήματα Δούβρης, Dur.
Οργανωτής του Επετειακού Θησαυρού είναι η Ελληνική Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου (Ε.Λ.Ι.Α.) μέλος της Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ, με την υποστήριξη του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πάτρας και υπό την αιγίδα του Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων - Καρναβάλι Πάτρας.

Διαβάστε επίσης