Ανδρέας Κάππος: Άλλη μια φορά “φύλακας άγγελος” ανθρώπινης ζωής!

08/03/2016 | 15:30

Για άλλη μία φορά αστυνομικοί και πυροσβέστες συνεργάστηκαν για να σώσουν έναν νεαρό στην περιοχή της Αγυιάς που είχε υποστεί λιποθυμικό σοκ από σακχαρώδη διαβήτη ενώ ήταν μόνος του στο σπίτι, όπως έγραψε νωρίτερα το tempo24.gr. 

Η Αμεση Δράση ειδοποιήθηκε από τον πατέρα του νεαρού o οποίος είχε “κλειδωθεί” έξω από το σπίτι.

Επί τόπου έσπευσαν πυροσβέστες και αστυνομικοί. Οι πυροσβέστες παραβίασαν την πόρτα, αστυνομικοί μπήκαν μέσα και βρήκαν τον νεαρό σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Αμέσως ο αστυνομικός Ανδρέας Κάππος, γνωστός και από άλλες περιπτώσεις για τις καίριες παρεμβάσεις του (έχει κάνει σεμινάρια πρώτων βοηθειών) του άνοιξε το στόμα, έβαλε ζάχαρη και μέλι κάτω από τη γλώσσα, και μετά από λίγο το παιδί συνήλθε. Στο μεταξύ είχε φτάσει και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον νεαρό στο Νοσοκομείο.

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ