"Τσικνοπέμπτη να 'ταν κι άλλη" για τον Σύλλογο Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος του Κ.Υ. Χαλανδρίτσας

πιστοί στο ραντεβού τους

Συνεπείς στο ραντεβού της Τσικνοπέμπτης για την ετήσια συνάντηση του Συλλόγου Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος της περιοχής του Κ.Υ. Χαλανδρίτσας, συναντήθηκαν με πολύ καλές διαθέσεις αντικριστά στα τραπέζια της παραδοσιακής ταβέρνας του Πετρωτού, «τις Μουριές», τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου.

Ένα μέρος που συγκεντρώνει κάθε φορά τις προτιμήσεις των συμμετεχόντων με τους νόστιμους τσικνισμένους μεζέδες, με το καλό κρασί, με το ατέλειωτο κέφι και με τον αποκριάτικο διάκοσμο. Όλα αυτά δημιούργησαν μία αξέχαστη βραδιά, μία βραδιά, όπως το επιβάλλει η ημέρα, όπως το απαιτούν οι χαλεποί καιροί , ευκαιρία για χαλάρωμα, για γλέντι διαρκείας, για την απαραίτητη ανθρώπινη επικοινωνία.

Όσοι πήραν την απόφαση και αψήφησαν την νεροποντή, συμπλήρωσαν κάθε περιθώριο του φιλόξενου κέντρου, απόλαυσαν και ρούφηξαν ευχάριστα την κάθε στιγμή, που τους προσέφερε ο Σύλλογος για την φετινή δύσκολη, κατά τα άλλα, χρονιά.

Κατά την ομολογία και του πιο δύσκολου κριτή, το έθιμο της Τσικνοπέμπτης γιορτάσθηκε καλύτερα από κάθε προηγούμενη χρονιά. Να’ ταν κι’άλλη!

Διαβάστε επίσης