Ο Ολυμπιακός νίκησε 82-68 τη Λαμποράλ

ευκολο βραδυ για τους ερυθρόλευκους

Έπειτα από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες από ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπαρτσελόνα, αλλά και 5 ήττες στα τελευταία 6 ματς, ο Ολυμπιακός ζητούσε και κατάφερε να πάρει την 3η νίκη του αυτή τη σεζόν απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα στην 9η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκα.

Το παιχνίδι ήταν «τελικός» για τους «ερυθρόλευκους», λόγω της προτελευταίας θέσης στην οποία βρίσκονταν πριν τον αγώνα στο βαθμολογικό πίνακα του 6ου ομίλου, με ρεκόρ 3-5.

Η ισπανική ομάδα του Γιάννη Μπουρούση η οποία ήρθε στην Ελλάδα ως πρωτοπόρος του ομίλου, δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να σταθεί αντάξια της βαθμολογικής της θέσης υποκύπτωντας πολύ εύκολα στον Ολυμπιακό, ο οποίος θέλει να ξεκινήσει από αυτήν τη νίκη την αντεπίθεσή του, που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει όσες πιθανότητες του αναλογούν για πρόκριση στα play offs της Euroleague.

Διακριθέντες για την ομάδα του Πειραιά οι Σπανούλης, Πρίντεζης και Παπαπέτρου, ενώ ο Χακίμ Γουόρικ έμεινε χωρίς πόντο στο ντεμπούτο του, παίζοντας για 4:49. Μόνος του πάλευε για τη Λαμποράλ ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος έκανε άλλο ένα εξαιρετικό παιχνίδι σημειώνοντας 19 πόντους.

Διαβάστε επίσης