Γ. Λυκούδης: «Θέλουμε τη νίκη για βήμα σωτηρίας»

παναχαική

Μια μέρα έχει απομείνει για το πολύ μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής η οποία το απόγευμα (19.00) του Σαββάτου (5/3) υποδέχεται τον ΠΑΟ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Volleyleague «Πάμε Στοίχημα».
Η Πατρινή ομάδα θέλει να εκμεταλλευτεί τη έδρα της και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα στη προσπάθεια της για παραμονή.
Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Λυκούδης δήλωσε: «Το παιχνίδι με τον ΠΑΟ είναι ένα ματς που θέλουμε μόνο τη νίκη για να πάρουμε τους βαθμούς και να κάνει βήμα σωτηρίας. Είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Το σερβίς είναι καθοριστικός παράγοντας για την έκβαση της αναμέτρησης και θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε όμως θέλει μεγάλη προσοχή σε όλους τους τομείς. Ευελπιστούμε ότι ο κόσμος θα είναι στο γήπεδο και θα μας στηρίξει ώστε να φτάσουμε στη νίκη και να τους δώσουμε χαρά».
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες της Παναχαϊκής θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους το βράδυ της Παρασκευής όπου θα γίνουν οι τελευταίες δοκιμές ενόψει του αυριανού αγώνα ωστόσο δεν υπάρχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.
Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 5 ευρώ και θα πωλούνται από νωρίς στο εκδοτήριο που υπάρχει έξω από το γήπεδο της  Αγυιάς.
Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Γεωργουλέας-Μουλά Ειρ. με παρατηρητή τον Αλ. Βαρθαλίτη.

Διαβάστε επίσης