Φρέσκα φρούτα και λαχανικά από το "Φρουτοχωριό" στο σπίτι σας - Ποικιλία προϊόντων ντόπιας παραγωγής - Προσφορές κάθε εβδομάδα

από έλληνες παραγωγούς

Το Φρουτοχωριό είναι αυτό ακριβώς που λέει. Φρούτα από το χωριό στο σπίτι σας. Φρέσκα λαχανικά από ντόπιους παραγωγούς, μοναδικές ποικιλίες προϊόντων δικής μας παραγωγής διαλεγμένα ένα ένα για να φτάνουν στο σπίτι σας φρέσκα και υγιεινά για όλη την οικογένεια.

Εκτός από εποχικά φρούτα και λαχανικά, στο Φρουτοχωριό θα βρείτε γλυκά του κουταλιού παραγωγής, κρασί δικό μας, ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, αλάτι ιμαλαΐων, όσπρια και διαλεχτά μπαχαρικά.

Το οικογενειακό τραπέζι σας θα γεμίσει χρώματα και αρώματα από το Φρουτοχωριό που είναι δίπλα σας.

Αναλαμβάνουμε διανομή κατ οίκον και για να βοηθήσουμε τις νοικοκυρές τα λαχανικά που διαλέγετε φτάνουν στο σπίτι σας έτοιμα για την κατσαρόλα!

Και μην ξεχνάτε! Κάθε εβδομάδα το Φρουτοχωριό σας προσφέρει μοναδικές προσφορές για να συμπληρώσετε τις αγορές σας. Αρκεί να απευθυνθείτε στα καταστήματά μας!

Το οπωροπωλείο Φρουτοχωριό της Τασίας Κων. Σταθοπούλου, θα το βρείτε σε δύο σημεία. Στην οδό Ναυαρίνου 16 (τηλ. 2610 314644) και στην οδό Σολωμού (τηλ 2610 328380). 

 

Διαβάστε επίσης