Αγρότες Δυτικής Αχαΐας: Θα είμαστε οι τελευταίοι που θα εγκαταλείψουμε το μπλόκο – Άνοιξε η Πατρών – Πύργου (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Νεότερη ενημέρωση 21.58′ Άνοιξαν πριν λίγο οι Εθνικές Οδοί και η Πατρών – Πύργου και οι Πατρών – Κορίνθου

Νεότερη ενημέρωση 18.10′ Έκλεισε πριν λίγα λεπτά η Νέα Εθνική Οδός Πατρών – Πύργου στο ύψος της Κάτω Αχαίας από τους αγρότες. Ήδη στο σημείο διενεργείται εκτροπή από την Τροχαία.

Γύρω στις 7.30 αναμένετα να κλείσει και η Πατρών – Κορίνθου στο ύψος του Αιγίου.

Πρώτη ενημέρωση 15.33′

Αμετακίνητοι στα μπλόκα παραμένουν οι αγρότες της Δυτικής Αχαΐας και της Αιγιάλειας, οι οποίοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις ενάντια στο Ασφαλιστικό – Φορολογικό Νομοσχέδιο που προωθεί η Κυβέρνηση.

Η νέα Εθνική Οδός Πατρών – Πύργου θα κλείσει και σήμερα κανονικά στον κόμβο της Κάτω Αχαΐας, από τις 5 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ, ενώ η Πατρών – Κορίνθου στο ύψος των βενζινάδικων από τις 7.30 το απόγευμα έως τις 11.30 το βράδυ.

Την ώρα που οι αγρότες ανά την Ελλάδα αποχωρούν από τα μπλόκα, οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Δυτικής Αχαΐας, φέρονται να δηλώνουν πως θα είναι οι τελευταίοι που θα εγκαταλείψουν τον αγώνα.

Από την άλλη αντιπροσωπεία των αγροτών της Αιγιάλειας αύριο Κυριακή θα μεταβεί στο Κιλελέρ, όπου θα υπάρξει συνάντηση 68 μπλόκων προκειμένουν να πάρουν αποφάσεις για περαιτέρω κινητοποιήσεις.

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο