Συνεχίζουν οι αγρότες τους αποκλεισμούς των δρόμων παρά τις... απειλές - Έκλεισε η Κάτω Αχαΐα - Θα ανοίξει στις 10 το βράδυ

Ενισχύεται το μπλόκο

Έκλεισε γύρω στις 5 σήμερα το απόγευμα η Νέα Εθνική Οδός Πατρών - Πύργου στο ύψος της Κάτω Αχαΐας από τους αγρότες με τον δρόμο να παραμένει κλειστός μέχρι και τις 10 το βράδυ.

Στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση η οποία θα αποφασίσει τις περαιτέρω ενέργειες, όπως πληροφορείται το tempo24.gr.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων είναι και το θέμα που έχει προκύψει με την εισαγγελική παρέμβαση και ήδη έχουν έρθει σε επαφή με νομικούς συμβούλους προκειμένου να εξετάσουν όλες τις πτυχές του ζητήματος, χωρίς οπως λένε να εγκαταλείψουν τις κινητοποιήσεις.

Ήδη έχουν αποφασίσει να ενισχύσουν το αγροτικό μπλόκο της Κάτω Αχαΐας από τα ορεινά χωριά της Ωλενίας και από άλλες περιοχές στις οποίες βρέθηκαν τα μέλη της συνέλευσης στο πλαίσιο ενημέρωσης μετά τις εξελίξεις της συνάντησης των συναδέλφων τους με τον Πρωθυπουργό.

Τέλος, οι μορφές των κινητοποιήσεων, θα διαμορφώνονται ανάλογα με τις εξελίξεις, ενώ σε ότι αφορά την κλιμάκωσή τους, θα τηρήσουν στάση αναμονής μέχρι τη νέα συνάντηση που θα έχει ο Αλέξης Τσίπρας το μεσημέρι της Πέμπτης με τους αγρότες.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ