Πάτρα: Συνάντηση της Ένωσης Γονέων με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης για τα προβλήματα των σχολείων

Ποιοι συμμετείχαν

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η προ εβδομάδος προγραμματισμένη συνάντηση της, Ομοσπονδίας Ενώσεων Γονέων Νομού Αχαΐας, της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Πατρέων και του Δ.Σ του 67 δημοτικού σχολείου Πατρών με τον Περιφερειακό Διευθυντή Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος  κο Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο.

Η συνάντηση  πραγματοποιήθηκε υπό  το καθεστώς  των περιορισμένων χρονικών ορίων  από την πλευρά του κου  Γιαννόπουλου παρ' όλη  την σοβαρότητα των θεμάτων (Δημοτικό Σχολείο Βασιλικού –Δήμου Ερυμάνθου, Συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων στο Δήμο της Πάτρας ,Συνέχιση λειτουργίας 67ου  δημοτικού Σχολείου  Πατρών).

Θεωρούμε ότι τα θεσμικά όργανα των Γονέων είθισται να τυγχάνουν της δέουσας προσοχής  και αντιμετώπισης από τα εντεταλμένα όργανα της πολιτείας ,διότι η Παιδεία είναι μία λειτουργία ζωντανή ,υψηλή ,απαιτητική και ευαίσθητη και αναζητά την προσπάθεια όλων μας για να καρποφορήσει .

Η πάγια θέση του Γονεϊκού  κινήματος είναι η διεκδίκηση της αναβάθμισης  της Παιδείας με γνώμονα   πάντα  και μόνο το συμφέρων των παιδιών μας.

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ήταν:

Δήμητρα Πανίτσα (Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ν. Αχαΐας)

Νικόλαος Διαμαντόπουλος  (Ταμίας Ομοσπονδίας  & Αντιπρόεδρος της  ΑΣΓΜΕ)

Φωτεινή Συριώτη –Κυπραίου (Πρόεδρος Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Πατρέων)

Δ.Σ  του 67ου  Δημοτικό Σχολείο Πατρών  Δημήτριος Μόσχος (Πρόεδρος ),Κουνέλη Βασιλική (Αντιπρόεδρος ) Φρόσω Νικολακοπούλου ( Γ. Γραμματέας)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ