Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τσίπρα - αγροτών - Βαγγέλλης Μπούτας: "Η απόφαση θα ληφθεί στα μπλόκα" - Φεύγουν τα τρακτέρ; ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

ΤΙ ΔΉΛΩΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Ο αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά τη συνάντηση που είχαν οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας με τον Πρωθυπουργό, δεν άνοιξε τα χαρτιά του για το κατά πόσο οι αγρότες έμειναν ικανοποιημένοι, από τα όσα τους είπε ο Αλέξης Τσίπρας, λέγοντας ότι η συνέχιση ή μη του αγώνα θα αποφασιστεί στα μπλόκα, ωστόσο άφησε ανοικτό να μην συνεχιστούν οι αποκλεισμοί των δρόμων.

Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής:

«Ο αγώνας των αγροτών που κράτησε 40 ημέρες αφήνει παρακαταθήκη. Αυτός ο αγώνας δεν είναι μια και έξω, θα συνεχιστεί μαζί με τους εργαζόμενους. Ήδη μπορούμε να πούμε ότι για πρώτη φορά συζήτησαν αφορολόγητο, ενώ μέχρι σήμερα δεν έμπαινε σε συζήτηση. Θα περιμένουμε να δούμε τον νόμο. Παραμένουμε σε ετοιμότητα. Ζητήσαμε να αποσυρθεί το ασφαλιστικό».

Η συνάντηση διήρκησε περίπου δυόμιση ώρες.

Την ανάγκη να βρεθεί «μία λύση σε μία δύσκολη δημοσιονομική εξίσωση» στο αγροτικό θέμα, τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Και πρόσθεσε:

"'Όμως, πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι την εξίσωση δεν θα τη λύσουμε, αν δεν αυξήσουμε την πίτα και οι παραγωγοί είναι η μοναδική μας δυνατότητα να αυξήσουμε τον εθνικό πλούτο". 

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Real.gr 

Διαβάστε επίσης