Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τσίπρα – αγροτών – Βαγγέλλης Μπούτας: “Η απόφαση θα ληφθεί στα μπλόκα” – Φεύγουν τα τρακτέρ; ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

25/02/2016 | 13:58

Ο αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά τη συνάντηση που είχαν οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας με τον Πρωθυπουργό, δεν άνοιξε τα χαρτιά του για το κατά πόσο οι αγρότες έμειναν ικανοποιημένοι, από τα όσα τους είπε ο Αλέξης Τσίπρας, λέγοντας ότι η συνέχιση ή μη του αγώνα θα αποφασιστεί στα μπλόκα, ωστόσο άφησε ανοικτό να μην συνεχιστούν οι αποκλεισμοί των δρόμων.

Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής:

«Ο αγώνας των αγροτών που κράτησε 40 ημέρες αφήνει παρακαταθήκη. Αυτός ο αγώνας δεν είναι μια και έξω, θα συνεχιστεί μαζί με τους εργαζόμενους. Ήδη μπορούμε να πούμε ότι για πρώτη φορά συζήτησαν αφορολόγητο, ενώ μέχρι σήμερα δεν έμπαινε σε συζήτηση. Θα περιμένουμε να δούμε τον νόμο. Παραμένουμε σε ετοιμότητα. Ζητήσαμε να αποσυρθεί το ασφαλιστικό».

Η συνάντηση διήρκησε περίπου δυόμιση ώρες.

Την ανάγκη να βρεθεί «μία λύση σε μία δύσκολη δημοσιονομική εξίσωση» στο αγροτικό θέμα, τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Και πρόσθεσε:

“‘Όμως, πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι την εξίσωση δεν θα τη λύσουμε, αν δεν αυξήσουμε την πίτα και οι παραγωγοί είναι η μοναδική μας δυνατότητα να αυξήσουμε τον εθνικό πλούτο”. 

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Real.gr 

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου