Εισαγγελέας στο μπλόκο του Αιγίου - "Δεν θα κάνουμε πίσω" απαντούν οι αγρότες - "Δεν υποστέλλουμε τη σημαία" φωνάζει η δυτική Αχαΐα

Τους ζητήθηκε να μην επαναλάβουν σήμερα τον αποκλεισμό της Πατρών - Κορίνθου

Νεότερα Ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου Θανάσης Χελάκης, διαμηνύει ότι δεν θα κάνουν πίσω. Θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση στις 6:30μμ και στις 7:30 κλείνουν την Πατρών - Κορίνθου όπως έχουν προγραμματίσει.

Δεν κάνουν πίσω ούτε στην δυτική Αχαΐα. Όπως αναφέρει ο επικεφαλής του μπλόκου Νίκος Ζαφειρόπουλος, "δεν θα υποχωρήσουμε μετά από 36 μέρες που είμαστε στο δρόμο, εξάλλου δεν δημιουργούμε πρόβλημα στην κυκλοφορία, αφού η παλαιά εθνική οδός είναι ανοιχτή". Όπως έγραψε χθες το tempo24.gr, οι αγρότες στη δυτική Αχαΐα έχουν ζητήσει και την άποψη των νομικών. Ενώ κανονικά προβλέπεται σήμερα ο αποκλεισμός της Πατρών - Πύργου από τις 5 μέχρι τις 10 το βράδυ. 

----

 

Παραλήπτες εισαγγελικής παραγγελίας να μην επαναλάβουν σήμερα το απόγευμα τον αποκλεισμό της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών - Κορίνθου στο ύψος των βενζινάδικων στο Αίγιο, έγιναν οι αγρότες της Αιγιάλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βράδυ της Τετάρτης στο μπλόκο βρέθηκε ο Εισαγγελέας Αιγίου, ο οποίος και ενημέρωσε σχετικά τους αγρότες μετά την παραγγελία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη, προς τους Εισαγγελείς Εφετών και τους Εισαγγελείς Πρωτοδικών της χώρας. βάσει της οποίας θα πρέπει να τηρηθεί η αυτόφωρη διαδικασία για παρακώλυση συγκοινωνιών. 

Η απάντηση των αγροτών ήταν πως δεν κάνουν βήμα πίσω και οτι θα γίνει κανονικά ο αποκλεισμός του σημείου από τις 7.30 το απόγευμα έως τις 11.30 το βράδυ.

Το απόγευμα ωστόσο στις 6.30 θα πραγματοποιήσουν νέα γενική συνέλευση

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ