Πάτρα: Εκδήλωση του Ιστιοπλοϊκού για τα παιδιά

μαζί με την "πρόταση"

Την Κυριακή 21/2/16, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών σε συνεργασία με την Κίνηση «ΠΡΟΤΑΣΗ» διοργάνωσε εκδήλωση με συνάντηση-συζήτηση και θέμα: «Προστατευτικοί παράγοντες για την ανάπτυξη υγιούς και ισορροπημένης προσωπικότητας στα παιδιά - Ο ρόλος της Οικογένειας και της Τοπικής Κοινότητας στην Πρόληψη».

Οι ομιλήτριες και μέλη του Δ.Σ. της Κίνησης «ΠΡΟΤΑΣΗ» κα Ελένη Κοττά-Μπαλαδάκη, Στέλεχος Πρόληψης και η κα Γεωργία Λαμπροπούλου, εκπαιδευτικός, ανέπτυξαν στους γονείς, τους φίλους και τα μέλη του Ομίλου τις αιτίες που ευνοούν την ανάπτυξη εξαρτητικών συμπεριφορών στη σύγχρονη κοινωνία αφενός αλλά και τους υποστηρικτικούς παράγοντες εκείνους που συντελούν στην πρόληψη αυτών των φαινομένων αφετέρου. Ιδιαίτερα, τονίστηκε η σπουδαιότητα της συμβολής του υγιούς αθλητισμού στην αποτελεσματικότητα της πρόληψης και της ποιότητας ζωής.

Η εκδήλωση συγκέντρωσε το ενδιαφέρον και την υψηλή συμμετοχή των γονέων του Ομίλου μας, οι οποίοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις ομιλίες, παρέμειναν μέχρι το τέλος και συμμετείχαν ενεργά στη συζήτηση, που ακολούθησε, υποβάλλοντας πλήθος ερωτήσεων.

Το Δ.Σ. του Ι.Ο.Πατρών ευχαριστεί θερμά τα μέλη του Δ.Σ. της Κίνησης «ΠΡΟΤΑΣΗ» για την άμεση ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση, προσβλέπει δε στο χτίσιμο μιας μελλοντικής συνεργασίας.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ