Πάτρα: Καρέ - καρέ η διάσωση της γυναίκας που κινδύνευσε να πνιγεί - Ο λιμενικός που έπεσε στη θάλασσα κολύμπησε 450 μέτρα και την ανέσυρε

αποπειραθηκε να αυτοκτονησει στον καστελοκαμπο

Πάνω από 450 μέτρα είχε απομακρυνθεί από την ακτή του Καστελόκαμπου η γυναίκα που τη νύχτα της Πέμπτης αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Όπως από χθες τη νύχτα ανάρτησε το tempo24.gr η γυναίκα κινήθηκε προς την παραλία (στο τέρμα της οδού Καστελλοκάμπου) έβγαλε τα ρούχα της έπεσε στη θάλασσα και στη συνέχεια άρχισε να κολυμπά ασταμάτητα. Αμέσως η κόρη της ενημέρωσε την Αστυνομία και επί τόπου έφθασαν δύο περιπολικά με τέσσερις αστυνομικούς, ενώ στο σημείο προσέγγιζε και όχημα του Λιμενικού.

Την ώρα που οι Λιμενικοί έφτασαν η γυναίκα είχε απομακρυνθεί από την ακτή σε απόσταση 450 μέτρων, γεγονός που επιτάχυνε την διαδικασία για τη διάσωσή της.

Ένας Λιμενικός έπεσε αμέσως στη θάλασσα και άρχισε να κολυμπά γρήγορα προκειμένου να προλάβει την γυναίκα η οποία είχε αρχίσει να χάνει τις δυνάμεις της. Ο Λιμενικός κατάφερε σύντομα να την πλησιάσει και να την τραβήξει συτην ακτή.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με την κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ που στο μεταξύ είχε φθάσει στην περιοχή, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο. Μάλιστα επιλέχθηκε να διακομιστεί στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο, αν και εφημέρευε ο "Αγιος Ανδρέας", για να αντιμετωπιστεί άμεσα η κατάστασή της.

Όπως πληροφορείται το temnpo24.gr έχει διαφύγει τον κίνδυνο και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του tempo24.gr από την χθεσινή επιχείρηση διάσωσης

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ