Πάτρα: Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με τα ασθενοφόρα εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ

Σε πορεία ασθενοφόρων με τελικό προορισμό τα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα, προχώρησαν νωρίτερα οι ι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ. 

Διαμαρτύρονται  για την απόφαση της Κυβέρνησης να γίνονται διακομιδές στα κέντρα υγείας με ευθύνη και προσωπικό των Δήμων..!

Θα συναντηθούν με τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γιώργο Αγγελόπουλο, καθώς ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφαράς, απουσιάζει.

ekav_perifereia_tempo24.gr_.jpg

12755050_10205819480426106_688105212_o.jpg

Η ανακοίνωση:

Την άμεση απόσυρση της τροπολογίας, με την οποία προσωπικό από τους δήμους και το Πυροσβεστικό Σώμα δύναται να οδηγεί ασθενοφόρα των Κέντρων Υγείας, ζητεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων που κάνει λόγο για επιστροφή σε εποχές Μεσαίωνα και για αλλοίωση του χαρακτήρα της προνοσοκομειακής φροντίδας στη χώρα μας.

Η ομοσπονδία κατηγορεί την ηγεσία του υπουργείου Υγείας ότι ενώ ανακοινώνει την πρόσληψη χιλιάδων υγειονομικών υπαλλήλων και πληρωμάτων ασθενοφόρων, «το μόνο που κάνει είναι να διαχειρίζεται την υποστελέχωση του συστήματος και του ΕΚΑΒ με συστηματική εξουθένωση του προσωπικού και την υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών» και καταλήγει: «Το μόνο που μένει τώρα είναι να προωθήσουν διάταξη που θα μετατρέπει τα ιδιωτικά αγροτικά οχήματα σε ασθενοφόρα».

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

Πάτρα: Πωλείται διαμέρισμα στα Ψηλαλώνια

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της