Μεσολόγγι: Ένταση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με αγρότες - Κατέβασαν και πέταξαν την ταμπέλα ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένταση στα γραφεία του κόμματος

Mεγάλη ένταση με εμπλοκή αγροτών καταγράφηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο κέντρο του Μεσολογγίου, όταν με σκοπό αρχικά να επιδώσει Ψήφισμα με τα αιτήματα των αγροτών, μετέβη μία μικρή αντιπροσωπεία  του μπλόκου του Κεφαλόβρυσου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι.

4455.jpg

Ωστόσο, όπως καταγγέλλουν αγρότες, όχι μόνο δεν έγιναν δεκτοί αλλά,  σύμφωνα πάντα με τους ίδιους, υπάλληλος που βρίσκονταν στα γραφεία, τους μετέφερε πως είναι εντολή των βουλευτών να μην τους επιτραπεί η είσοδος.  Όπως μάλιστα αναφέρουν αγρότες , από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκε  για συνδρομή και η Αστυνομία.

44420.jpg

Τα μέλη της αντιπροσωπείας των αγροτών εξοργίστηκαν από την αντιμετώπιση αυτή και ενημέρωσαν άμεσα τους υπόλοιπους που βρίσκονταν στο μπλόκο του Κεφαλόβρυσου, με αποτέλεσμα να σπεύσουν  στο σημείο περίπου 50 αγρότες ,  πέντε εκ των οποίων με τρακτέρ.

22226.jpg

Οι αγρότες  πέταξαν πορτοκάλια στον εξωτερικό χώρο του γραφείου ενώ ανέβηκαν και σε όχημά τους  προκειμένου να μπορέσουν να ξηλώσουν την ταμπέλα του ΣΥΡΙΖΑ από το μπαλκόνι των γραφείων, την οποία και πήραν τελικά μαζί τους!

agrotes_mesologgi_onairnews4.jpg

Να σημειωθεί ότι λίγη ώρα πριν μεταβούν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για να επιδώσουν το ψήφισμά τους , οι αγρότες είχαν μεταβεί στη Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας και πρόσφεραν πορτοκάλια

agrotes_mesologgi_onairnews6.jpg

Πηγή: agrinionews.gr, onairnews.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ