Πάτρα: Ευχαριστίες στο Δήμο για το κλάδεμα των δένδρων στο 60ο Δημοτικό Σχολείο το 42ο και 57ο Νηπιαγωγεία

Από τους Διευθυντές και τους Συλλόγους Διδασκόντων

Ο Διευθυντής του 60ο Δημοτικού Σχολείου, κ. Γιάννης Αντωνίου, ο Σύλλογος Διδακόντων και οι Προϊσταμένες του 42ου και 57ου Νηπιαγωγείου Πάτρας
νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Πατρέων, κ. Κώστα Πελετίδη, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, κ. Ανδρέα Αθανασόπουλο και τον Προϊστάμενο του Τμήματος Αυτεπιστασίας Κοινόχρηστων Χώρων και Κτιρίων, κ. Νικόλαο Μωραΐτη, γιατί ύστερα από αίτημα πολλών ετών δόθηκε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα του σχολείου μας, που μπορούσε να αποβεί επικίνδυνο για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

 
Στο σχολείο μας υπήρχαν δέντρα που για πολλά χρόνια δεν είχαν κλαδευτεί και καθαριστεί παρά τις αλλεπάλληλες οχλήσεις μας.  

Με την πάροδο των ετών τα δέντρα γιγαντώθηκαν με αποτέλεσμα τα κλαδιά τους να ακουμπούν στα καλώδια της ΔΕΗ, με ό,τι κινδύνους συνεπάγεται αυτό. Επίσης πολλά από αυτά ήταν ξερά και σπασμένα πάνω στα δέντρα από τους ανέμους και τις βροχές με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα μαθητών και εκπαιδευτικών.
 
Το δύσκολο του όλου εγχειρήματος ήταν ο συντονισμός των υπηρεσιών (Ηλεκτροφωτισμός, Καθαριότητα, Αντιδημαρχία Παιδείας), ώστε να συνυπάρξουν καθαθοφόρο, εξειδικευμένος εργάτης, μπουλντόζα και φορτηγό για την κοπή και μεταφορά των κλαδιών.
 
Γι' αυτό ευχαριστούμε τις υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων και ιδιαίτερα τον Δήμαρχό μας για την άμεση και αμέριστη βοήθειά τους σε ένα χρόνιο και πολύ σημαντικό πρόβλημα της σχολικής μας κοινότητας (60ο Δημοτικό, 45ο και 57ο Νηπιαγωγεία).
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ