Πάτρα: Έσπασε αγωγός στα Σύνορα - Στο τρίτο όροφο πολυκατοικίας έφθανε το νερό!

Τι απαντά η ΔΕΥΑΠ

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρέθηκαν χθες τα μεσάνυχτα κάτοικοι της οδού Λοχαγού Μενούνου στο ύψος της Πιττακού στην Πάτρα (στα Σύνορα)  εξαιτίας διαρροής σε αγωγό ύδρευσης.

Όπως κατήγγειλαν το ύψος του νερού έφτανε στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας και ήδη άρχιζαν να πλημμυρίζουν τα γκαράζ και υπόγειο πολυκατοικίας.

«Έχει ενημερωθεί η ΔΕΥΑΠ προ δυο ωρών και δεν έχει φανεί κανείς, θα καλέσουμε την Πυροσβεστική γιατί δεν μπορούμε άλλο να κρατήσουμε τα νερά με σκούπες. » επισημαίνουν , προσθέτοντας πως «εκτός απ’ το ότι πλημμυρίζουμε, πάει χαμένο τόσο νερό και κάθε Σεπτέμβρη μας κόβουν το νερό κάθε δεύτερη μέρα γιατί δεν υπάρχουν αποθέματα….»

"Ο χρόνος απόκρισης δυστυχώς δεν είναι και ο καλύτερος κι αυτό δεν οφείλεται στην αδιαφορία ή την τεμπελιά κανενός, αλλά στην έλλειψη προσωπικού. Σκεφτείτε πως αναμένουν από το 2009, 33 άτομα που έχουν επιτύχει μέσω διαδικασιών ΑΣΕΠ που έκανε η επιχείρησή μας και τα ονόματά τους έχουν γραφτεί στην εφ. της κυβερνήσεως κι όμως μέχρι σήμερα δεν μας επιτρέπουν να τα προσλάβουμε", δήλωσε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Ανδρέας Παπανικήτας.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ