Οργάνωσαν διαδήλωση εναντίον της Beyonce - Αλλά δεν εμφανίστηκε κανείς

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ SUPERBOWL

Η «νικήτρια» του φετινού Superbowl ήταν η Beyonce. Σε αυτό συμφωνούν σχεδόν όλοι. Κάποιος όμως δεν χάρηκε για αυτό. Και οργάνωσε διαδήλωση εναντίον της!

Ακούγεται περίεργο, κι όμως, κάποιος που θεώρησε ότι προσβλήθηκε από την εμφάνιση της ποπ σταρ στο ημίχρονο του Superbowl πριν από λίγες ημέρες, αποφάσισε να οργανώσει μία διαμαρτυρία εναντίον της. Δεν κατάφερε να πείσει κανέναν όμως.

Αιτία το τραγούδι «Formation» και το χορευτικό που παρουσίασε η Beyonce στο πλαίσιο του πιο εμπορικού αθλητικού γεγονότος στον πλανήτη. Για κάποιους, η εμφάνισή της έστελνε ένα ισχυρό μήνυμα κατά της αστυνομίας.

Κάποιος λοιπόν, ανώνυμα, υπό τον λογαριασμό «Proud of the Blues» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οργάνωση μία διαδήλωση ενάντια στην Beyonce, ορίζοντας το ραντεβού για σήμερα, μπροστά από την έδρα του NFL- την αμερικανική ένωση του αμερικανικού ποδοσφαίρου και διοργανώτρια αρχή του Superbowl- στη Νέα Υόρκη. Στόχος του να διαμηνύσει στο NFL ότι «δεν θέλουμε ποτέ ξανά τη ρητορία του μίσους και του ρατσισμού στο Superbowl».  

Υπήρξε ένα πρόβλημα όμως. Δεν εμφανίστηκε ούτε ένα πρόσωπο στη διαμαρτυρία!



 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ