Ενισχύουν το μπλόκο της Κάτω Αχαΐας οι αγρότες-Θεαματική άφιξη με νέα τρακτέρ και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

αποφασίζουν κλιμακωση των κινητοποιησεων τους

Στην ενίσχυση του μπλόκου της Δυτικής Αχαΐας (στον κόμβο της Κάτω Αχαΐας) προχώρησαν απόψε οι αγρότες, όπως φαίνεται και από το βίντεο του tempo24.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr ήδη στον κόμβο της Κάτω Αχαΐας στην Πατρών Πύργου, που είναι αποκλεισμένη από τις 10 το πρωΐ, βρίσκονται περισσότερα από 110 τρακτέρ, ενώ καταφθάνουν και άλλα αγροτικά οχήματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν αποκλείεται ή απόψε μετά τη λήξη του αποκλεισμού, ή τις επόμενες ώρες, να αποφασίσουν περεταίρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους και γι' αυτό το λόγο και προχώρησαν στην ενίσχυση του μπλόκου και με άλλα τρακτέρ.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, οτι οι αγρότες προχώρησαν σήμερα σε 12ωρο αποκλεισμό της Πατρών Πύργου, ενώ έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν και σε νέα πορεία στην Πάτρα για συμβολική κατάληψη Υπηρεσιών.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά τη λήξη του σημερινού αποκλεισμού οπότε και θα ληφθούν αποφάσεις για τις αυριανές τους κινητοποιήσεις 

Όπως προαναφέρθηκε σε εξέλιξη είναι ο 12ωρος αποκλεισμός που έχουν ξεκινήσει από νωρίς το πρωί, όπως έγραψε το tempo24.gr, οι αγρότες στα φανάρια της Κάτω Αχαΐας στην Πατρών - Πύργου, με τον δρόμο να ανοίγει όπως έχει ανακοινωθεί στις 10 το βράδυ.

Η διέλευση των διερχόμενων οχημάτων, γίνεται μέσα από την πόλη και ειδικότερα από τις Αλυκές και εν συνεχεία στην Παλαιά Εθνική Οδό.

Κατά την διάρκεια της συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο μπλόκο της Κάτω Αχαϊας, αποφασίστηκε επιπλέον εντός της εβδομάδας, χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό το πότε, νέα "επέλαση" με τα τρακτέρ στην Πάτρα, αλλά και στην πόλη της Κάτω Αχαΐας.

Η επικείμενη είσοδος, εκτός από την εποχούμενη πορεία, θα περιλαμβάνει σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, καταλήψεις - αποκλεισμούς ΔΟΥ και τραπεζικών υποκαταστημάτων, ειδικότερα η Τράπεζα της Ελλάδος, αλλά και η Πειραιώς.

 

Διαβάστε επίσης