Κλείνουν και πάλι τους δρόμους στην Πελοπόννησο οι αγρότες

14/02/2016 | 18:24

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Πελοποννήσου καθώς, το απόγευμα θα κλείσουν και πάλι τους δρόμους στην εθνική οδό Τρίπολης – Κορίνθου, αλλά και την παλαιά εθνική οδό στον Ισθμό. Η νέα εθνική οδός είναι κλειστή εδώ και τρεις εβδομάδες.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Χρήστου Τσάμη από τα ανεξάρτητα μπλόκα της Πελοποννήσου, οι αγρότες θα κλείσουν τον αυτοκινητόδρομο Τρίπολης – Κορίνθου στο ύψος των διοδίων της Νεστάνης, από τις 5.00 το απόγευμα έως τις 11.00 το βράδυ και η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό Τρίπολης – ‘Αργους μέσω Αχλαδόκαμπου.

Επίσης οι αγρότες θα κλείσουν στις 6.00 το απόγευμα και την παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Αθήνας και η κυκλοφορία θα γίνεται με παράκαμψη μέσα από το χωριό Καλαμάκι.

Σημειώνεται ότι τεράστια ταλαιπωρία και ουρές προκλήθηκαν χθες αργά το βράδυ στον Ισθμό, καθώς οι αγρότες μπλόκαραν τα φορτηγά που μετέφεραν αγροτικά προϊόντα στην Αττική .

Όλα τα μπλόκα της Πελοποννήσου παραμένουν ενεργά και σήμερα αργά το απόγευμα, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Χρήστος Αναγνωστάκος από το μπλόκο του Ευρώτα, εκπρόσωποι των ανεξάρτητων Μπλόκων Πελοποννήσου θα συναντηθούν στην Κόρινθο, για να συζητήσουν και να καθορίσουν το πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους για τη νέα εβδομάδα. Επιπλέον θα συζητήσουν και το πλαίσιο ενδεχόμενης συνάντησης εντός της εβδομάδας με την κυβέρνηση. 

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας