Ρεσιτάλ πιάνου της Ζακυνθινής σολίστ Βέρας Στραβοπόδη στην Πάτρα

Την Τετάρτη

Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016, στις 20.30 το βράδυ, η Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών, διοργανώνει ένα ρεσιτάλ Πιάνου της Βέρας Στραβοπόδη, στο πλαίσιο του 18ου PODIUM Νέων Καλλιτεχνών.

Στο ρεσιτάλ θα ερμηνευτούν οι Παραλλαγές Goldberg του μουσουργού J.S. Bach. Θεωρείται ένα από τα αριστουργήματα της μουσικής δημιουργίας, ένα από τα πλέον αγαπημένα έργα των φιλόμουσων, στο οποίο οι αρχές της κλίμακας και της συμμετρίας διακατέχουν την όλη δομή, δημιουργώντας έτσι ένα καλά ισορροπημένο έργο.

Η Βέρα Στραβοπόδη έχει γεννηθεί στη Ζάκυνθο όπου και ξεκίνησε μαθήματα πιάνου. Είναι κάτοχος πτυχίου πιάνου (τάξη Μαίρης Χάλαρη – Σύγχρονο Ωδείο Αθηνών 2008) και διπλώματος πιάνου (τάξη Νέλλης Σεμιτέκολο - Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας 2013).

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Αθήνα 2008). Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια πιάνου στην 3η Θερινή Ακαδημία Πιάνου στον Πόρο, καθώς και με τους Ganev, Lilia Boyadjieva, Μαρία Ευστρατιάδη, Δόμνα Ευνουχίδου. Έχει εργαστεί ως δασκάλα μουσικής στη δημόσια εκπαίδευση και ως καθηγήτρια πιάνου.

Το Ρεσιτάλ θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συναυλιών της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών, με ελεύθερη είσοδο.

Περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο www.fe-odeiopatron.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ