Δήμος Πατρέων: Συλλυπητήρια για τρεις ανθρώπους του αθλητισμού

13/02/2016 | 06:59

Η αθλητική οικογένεια της Πάτρας, θρηνεί για το θάνατο τριών ανθρώπων, που έφυγαν από την ζωή αναπάντεχα και άδικα.

Η Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων εκφράζει τη θλίψη της για τον αδόκητο θάνατο του Νεκτάριου Τσάκουλη, ενός νέου ανθρώπου μόλις 20 ετών, αθλητή στην ομάδα ποδοσφαίρου του Αίαντα Ανθούπολης, που έσβησε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλευόταν, μετά το σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο.

Εκφράζει τη θλίψη της όμως και για την απώλεια του Μάνου Καψάλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη, σε ηλικία μόλις 21 ετών, νικημένος από τον καρκίνο.

Η Αντιδημαρχία εκφράζει την λύπη της και για τον αιφνίδιο θάνατο του Νίκου Δημητρίογλου, ενός ανθρώπου, ιδιαίτερα αγαπητού στον αθλητικό κόσμο της Πάτρας, που «έφυγε» στα 55 του χρόνια. Είχε αγωνιστεί ως τερματοφύλακας στον Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ Πατρών την δεκαετία του 1980, ενώ μέχρι και σήμερα βοηθούσε με κάθε τρόπο τον ερασιτεχνικό αθλητισμό της πόλης.

Η Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες του Μάνου Καψάλη, του Νεκτάριου Τσάκουλη και του Νίκου Δημητρίογλου.

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ