Μάκης Μπαλαούρας: Θα ναυλώσουμε λεωφορεία για να φέρουν τους αγρότες στο Σύνταγμα

12/02/2016 | 07:43

Η κυβέρνηση δεν θα αποκόψει την κάθοδο των αγροτών στην Αθήνα, ξεκαθάρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας.

Μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», ο κ. Μπαλαούρας σημείωσε ότι η κυβέρνηση θα ναυλώσει λεωφορεία, ώστε οι αγρότες να μεταβούν στο σημείο συγκέντρωσης στην πλατεία Συντάγματος.

Στο μέτωπο της διαπραγμάτευσης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος για το ασφαλιστικό στο σημερινό Eurogroup λέγοντας ότι στο τέλος το θέμα θα λυθεί πολιτικά.

Σε ό,τι αφορά τις τηλεοπτικές συχνότητες, είπε πως η κυβέρνηση εκτός από το τεχνικό κομμάτι βλέπει το οικονομικό, ενώ επισήμανε πως η αγορά δεν μπορεί να αντέξει περισσότερες από τέσσερις άδειες.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ