Ξεκινά την Παρασκευή το ταξίδι της ελπίδας στην Αμερική για την Ντένια Παράσχη από την Ζάκυνθο

ξεπεράστηκαν οι δυσκολίες

Αίρονται τα εμπόδια για την μετάβαση στη Βοστώνη της Ντένιας Παράσχη, της 28χρονης που έχει συγκινήσει το πανελλήνιο με την περιπέτεια της υγείας της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων απομένουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα - κυρίως γραφειοκρατικά - και την Παρασκευή η 28χρονη θα βρίσκεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Βοστώνης.

Η Ντένια πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου στην καρδία και οι γιατροί έκριναν ότι η καλύτερη αντιμετώπισή του θα γίνει σε νοσοκομείο των ΗΠΑ.

Η οικογένεια της Ντένιας έχει στα χέρια της τέσσερις προτάσεις αεροπορικών εταιριών και τις εξετάζεις όλες, καθώς για να ταξιδέψει η 28χρονη πρέπει να διασφαλιστεί ειδικός χώρος στο αεροπλάνο.

Από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού οι οργανώσεις της Ομογένειας έχουν αναλάβει τις προετοιμασίες για την υποδοχή της Ντένιας και της οικογένειάς της με τη συμβολή και της ζακυνθινής καταγωγής και πρώην αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Ρόδης Κράτσα.

Στο μεταξύ, πολίτες κάθε ηλικίας συνεχίζουν να προσφέρουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν την Ντένια, σε λογαριασμό που έχει ανοιχτεί στην Εθνική Τράπεζα.

Για το Σαββατοκύριακο έχουν προγραμματιστεί πολλές εκδηλώσεις στη Ζάκυνθο, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα και να δοθούν στην οικογένεια Παράσχη.

Διαβάστε επίσης