ΕΛ.ΑΣ: Δεν θα επιτρέψουμε στα τρακτέρ να μπουν στην Αθήνα

09/02/2016 | 18:27

Οι αγρότες από το μπλόκο του Προμαχώνα δεν θα πάρουν το δρόμο για Αθήνα, καθώς διαφωνούν με την απόφαση που έλαβαν τα 68 μπλόκα στη σύσκεψη που έγινε στη Νίκαια της Λαρισας.

Είχε προηγηθεί το «όχι» από την Πανελλαδική Συντονιστική, τα Τέμπη και την Πρωτοβουλία Αγροτών, οι οποίοι δεν θα συμμετάσχουν στην κινητοποίηση που σχεδιάζεται στην Αθήνα την Παρασκευή.

Οι αγρότες, που ζεσταίνουν τα οχήματά τους για την κάθοδο στην πρωτεύουσα, έχουν σκοπό να φτάσουν στην Αθήνα με λεωφορεία, αλλά και με τρακτέρ και να παραμείνουν στην πλατεία Συντάγματος τουλάχιστον για δύο ημέρες.

Ωστόσο, η Αστυνομία σχεδιάζει ήδη μέτρα για τον αποκλεισμό των τρακτέρ εκτός των πυλών της πρωτεύουσας. «Δεν υπάρχει περίπτωση να μπουν τα τρακτέρ στην Αθήνα. Θα μπλοκαριστούν εκτός, στους οδικούς άξονες, ενώ δεν θα επιτραπεί να μπουν τρακτέρ στα πλοία από την Κρήτη για τον Πειραιά» είπαν στα Νέα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

«Το βέβαιο είναι ότι δεν θα επιτρέψουμε να μπουν τρακτέρ στην Αθήνα», τονίζουν τα στελέχη της Αστυνομίας.

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ