Στην Πάτρα σήμερα ο Δημήτρης Στρατούλης

Η Λαϊκή Ενότητα Αχαΐας προσκαλεί το κοινό στην εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Η διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης δεν θα περάσει», που θα γίνει σήμερα Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 18:30 μ.μ, στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης (στην πλ. Γεωργίου).

Στην εκδήλωση με το τόσο επίκαιρο αυτό θέμα, θα μιλήσουν: ο Δημήτρης Στρατούλης, πρώην Υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, μέλος της Π.Γ. – Πολιτικής Γραμματείας της ΛΑΕ – Λαικής Ενότητας Αχαΐας και ο Παναγιώτης Σωτήρης, μέλος της Π.Γ. της ΛΑΕ.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε