Aυτοπυρπολήθηκε 65χρονος – Τον έσωσαν οι γείτονες του

στο Ρέθυμνο

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται  ένας 65χρονος στο νοσοκομείο του Ρεθύμνουμε εγκαύματα τρίτου βαθμού σε πρόσωπο και χέρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr ο 65χρονος έβαλε φωτιά στον εαυτό του προκειμένου να βάλει τέλος στην ζωή του ωστόσο οι γείτονές τον αντιλήφθηκαν.

Το περιστατικό συνέβη στις 11 χθες το βράδυ όταν ο 65χρονος περιέλουσε το σώμα του με βενζίνη και αυτοπυρπολήθηκε.

Οι γείτονες είδαν την φωτιά και εισέβαλαν στο σπίτι, σπάζοντας την πόρτα ενώ από το σημείο περνούσε τυχαία και ένα περιπολικό της αστυνομίας που σταμάτησε για να ελέγξει την κατάσταση.

Γείτονες και αστυνομικοί πήραν κουβέρτες και τις έριξαν στο σώμα του 65χρονου σβήνοντας την φωτιά.

Για το συμβάν ενημερώθηκε και το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και μετέφερε αρχικά στο ΠΑΓΝΗ τον 65χρονο άνδρα και στη συνέχεια στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου.

Οι πληροφορίες του cretapost.gr αναφέρουν ότι εξαιτίας της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του άτυχου άνδρα ενδέχεται να χρειαστεί η άμεση μεταφορά του σε ειδικό κέντρο εγκαυμάτων στην Αθήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 65χρονος που ζει και δραστηριοποιείται στους Κουνάβους είναι πατέρας τριών παιδιών. Ο ίδιος βρίσκεται στην Κρήτη ενώ η εν διαστάσει σύζυγός του μαζί με τα παιδιά του μένουν στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης