Εντός έδρας ήττα της ΝΕΠ από την Χίο

31/01/2016 | 10:21

Η ΝΕΠ έχασε με 10-4 από την Χίο στην Πάτρα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Ανδρών του πόλο.
Το συγκρότημα του Λάμπρου Αναστασόπουλου πλήρωσε τα προβλήματα με την απουσία των στρατευμένων Γιάννη Παπάκου, Βαγγέλη Βέρρα, Αποστόλη Καλούδη, Σπήλιου Καλούδη και Νίκου Τουλγαρίδη από τις τελευταίες προπονήσεις των «δελφινιών» (κάποιοι εκ των παραπάνω παικτών αγωνίστηκαν πάντως κόντρα στην Χίο, χάρη σε άδεια που πήραν από τις μονάδες τους), αλλά και την επέμβαση του Κωνσταντίνου Αντίοχου στο δόντι. Μάλιστα, ο έμπειρος πολίστας θα απουσιάσει από τις πισίνες για 15 ημέρες.
Η Χίος «καθάρισε» το παιχνίδι από το ξεκίνημα, όταν προηγήθηκε ακόμη και με το ευρύ 7-0, με τη ΝΕΠ απλά να μειώνει στο τέλος την εις βάρος της διαφορά.
Διαιτήτευσαν οι Μπιράκης και Μπουδραμής. Τα 8λεπτα: 0-2, 1-5, 0-3, 3-0. Τα γκολ της Χίου πέτυχαν οι Μιμίδης 1, Τεσάνοβιτς 2, Ν. Καρακάσης 4, Κανδιόγλου 1, Ντούλος 2.
ΝΕΠ: Παλληκάρης, Κανελλόπουλος, Καρακατσάνης 1, Τουλγαρίδης 2, Βέκκος, Καλιοράκης, Σπανογιάννης, Σπ. Καλούδης, Παπάκος 1, Καρράς, Κάτρας, Ιωαννίδης, Λιβαθηνός, Απ. Καλούδης.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ