Πυροβόλησαν των κομμωτή των επωνύμων Πάνο Καλλίτση

31/01/2016 | 08:15

Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε το βράδυ του Σαββάτου ο Πάνος Καλλίτσης από δύο άτομα.

Ο γνωστός κομμωτής και make up artist επέστρεφε από το κομμωτήριό του, που βρίσκεται στην λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Παλαιού Ψυχικού, στο σπίτι του στην περιοχή του Λυκαβηττού μαζί με την σύζυγό του Έλενα Χριστοπούλου. 

Σύμφωνα με την αδερφή του Πάνου Καλλίτση, οι άγνωστοι τον περίμεναν στην πιλοτή του σπιτιού όπου και τον πυροβόλησαν. Δέχθηκε τρεις σφαίρες εκ των οποίων η μία τον βρήκε στο πόδι και η άλλη στον θώρακα. Από την επίθεση τραυματίστηκε ελαφρά και η σύζυγός του καθώς η μία σφαίρα εξοστρακίστηκε. 

Ο Πάνος Καλλίτσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματά και πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Τα αίτια της επίθεσης δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμα και η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της