Ανέλπιστη νίκη του Πανιωνίου μέσα στον Πανθρακικό

κέρδισε 1-0 στο τέλος του αγωνα παίζοντας με δέκα πάικτες

Ο Πανιώνιος κατάφερε να πάρει μια ανέλπιστη νίκη λίγο πριν από την εκπνοή του αγώνα με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, με πέναλτι του Οικονόμου.

Ο Πανιώνιος που είχε μείνει με 10 παίκτες από το 76' λόγω αποβολής του Ρισβάνη, πάλεψε για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Στο 87' όμως μια αντεπίθεση έμελλε να ανατρέψει τα δεδομένα του αγώνα, αφού ο Παπαγεωργίου έκανε χέρι πάνω στη γραμμή  μετά από κοντινό πλασέ του Καραμάνου, ο οποίος είχε πάρει το ριμπάουντ μετά από δικό του σουτ στο δοκάρι. Ο Γιάχος απέβαλε ως όφειλε τον αμυντικό των γηπεδούχων και έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Οικονόμου, ο ποίος νίκησε τον Αθανασιάδη από τα 11 βήματα κι έδωσε στην ομάδα του το προβάδισμα.

Στα επόμενο 7 λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις, οι "κυανέρυθροι" είχαν μόνο να διαφυλάξουν το προβάδισμά τους. Τα κατάφεραν μια χαρά και πανηγύρισαν μια πολύ σπουδαία νίκη, στερώντας από τους γηπεδούχους ακόμη έναν πολύτιμο βαθμό, στη "μάχη" που δίνουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Όσον αφορά στο διάστημα που προηγήθηκε του γκολ του Πανιωνίου, τίποτα το αξιόλογο δεν είχαν να καταγράψουν οι δύο αντίπαλοι, πέρα από περιορισμένες ευκαιρίες με καλές προϋποθέσεις.

Έτσι μετά το πέρας της 20ης αγωνιστικής για τους δύο αντιπάλους, ο Πανιώνιος πέρασε το όριο των 30 βαθμών και πλέον μετράει 31 καταλαμβάνοντας την 5η θέση, ενώ ο Πανθρακικός έμεινε στους 13, όντα προτελευταίος στη βαθμολογία.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ