Ξεκινά από την Πάτρα πιλοτικό πρόγραμμα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας

Πιλοτικό πρόγραμμα στον χώρο της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας ξεκινά στην Πάτρα, από τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου, παράλληλα με άλλες τρεις πόλεις της χώρας.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, με στόχο να μειωθούν οι επισκέψεις ασθενών στα νοσηλευτήρια, ώστε να περιοριστεί ο όγκος δουλειάς, αλλά και να υπάρχει άμεση εξυπηρέτηση των ασθενών, επαναλειτουργεί το κτίριο του πρώην ΙΚΑ Ζαρουχλείκων.

Με γιατρούς που θα μετακινούνται από Κέντρα Υγείας , νοσοκομεία κ.α. θα εξυπηρετούν για κάποιες ώρες την ημέρα τους κατοίκους των νοτίων συνοικιών , ώστε να μην αναγκάζονται να συνωστίζονται στα τμήματα επειγόντων περιστατικών, για ήσσονος σημασίας ζητήματα.

Το πρόγραμμα, σύμφωνα με πληροφορίες , είναι πιλοτικό και αφορά συνολικά 4 πόλεις. Τα αποτελέσματα της λειτουργίας της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας , στο κτίριο των Ζαρουχλεϊκων , εφόσον είναι θετικά θα αναλυθούν , ώστε να εφαρμοστεί το σύστημα σε μόνιμη βάση και να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Πάτρα: Θλίψη για την απώλεια του Σάκη Παναγιωτόπουλου

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Πάτρα: Πανικός από φωτιά τα ξημερώματα ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Αχαΐα: Θλίψη για τον αιφνίδιo θάνατο της συνταξιούχου φαρμακοποιού Μάρθας Ξηρομάμου (ΦΩΤΟ)

Σεισμική δόνηση αισθητή στην Πάτρα

Πάτρα: Προφυλακίστηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου – Απολογήθηκε με υπόμνημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα δικαστήρια της Πάτρας για την απολογία της η Ειρήνη Μουρτζούκου – Οργή και αποδοκιμασίες από το πλήθος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς στις Νεραντζιές Αιγιάλειας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)