Έκοψαν την πίτα τους στο Θεραπευτικό Κέντρο Μέριμνα

Παρουσία φορέων

Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 10:00 π.μ. παρουσία και ευλογίαις του Αιδεσιμολογιώτατου  π. Βασιλείου Πατσού, εκπρόσωπου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών, κ.κ. Χρυσοστόμου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας στο Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο «Η ΜΕΡΙΜΝΑ».

Στην τελετή παρευρέθηκαν :

Ο  Περιφερειακός Σύμβουλος και πρώην Βουλευτής Αχαΐας κ. Βασίλειος Χατζηλάμπρου, ο Αντιδήμαρχος Υγείας, Κοινωνικής πολιτικής & Πρόνοιας κ. Δημήτριος Πελεκούδας, η Διοικήτρια α/α του Καραμανδανείου κ. Αικατερίνη Γατοπούλου, η Διευθύντρια-πρώην Διοικήτρια του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων Πατρών κα Κωνσταντίνα Σιάμου, η Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας και του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κα Σταυρούλα Παναγοπούλου-Νικολάου, η  Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού "Άλμα Ζωής" κα Λιολιώ Κολυπέρα, η Πρόεδρος του Συλλόγου «αγκαλιάΖΩ» κα Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων Πατρών «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ» κ. Ελευθέριος Πολυκρέτης, ο Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου "Οι Φίλοι του ΜΕΡΙΜΝΑ" κ. Θεόδωρος Ξυλιάς, , ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παίδων Χρήζοντων Μέριμνας και Μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΣΓΚΑμεΑ, κ. Γεώργιος  Αγγελακόπουλος, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΜΕΡΙΜΝΑ κ. Νικόλαος Αντωνόπουλος, η Αντιπρόεδρος του Ομίλου Συμπαράστασης & Αγάπης κα Νίκη Τσάκωνα, ο Ταμία του Δ.Σ. του Κωνσταντοπουλειου Οίκου Ευγηρίας κ. Μιχαήλ Μαυροειδής και ο Οικονομικός Δ/ντης κ. Γεώργιος Σολωμός, ο Εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αιμοδοτών κ. Ανδρέας Αδαμόπουλος, ο Εκπρόσωπος του Ασύλου Ανιάτων κ. Γεώργιος Σταματόπουλος, η Εκπρόσωπος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κα Νικολίτσα Γκοτσοπούλου, η Εκπρόσωπος των Προσκόπων Δυτικής Πελοποννήσου κα Μυρτωλένη Κατάκη, οι Εκπρόσωποι του ΣΟΨΥ Πάτρας κ. Ιωάννης  Χαραμίδης και κα Ευτυχία Δημοπούλου, η Εκπρόσωπος του Ομίλου Εθελοντών και Ενεργοποίησης "PATRINISTAS" κα Άντα Ρεμούντη, τα Μέλη του Δ.Σ., Γονείς & Φίλοι καθώς  και οι εργαζόμενοι του Θ.Π.Κ ‘Η ΜΕΡΙΜΝΑ’.

Την εκδήλωση επένδυσε μελωδικά το Μουσικό Σύνολο του Κέντρου μας, υπό την καθοδήγηση της Εκπαιδεύτριας Μουσικοκινητικής Αγωγής κας Δέσποινας Κριμπά. Το μουσικό σύνολο που πλαισίωσε την εκδήλωσή μας αποτελεί μέρος του έργου ‘’ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ΄΄ που χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το  Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αποδόθηκαν τιμητικές πλακέτες σε δύο συναδέλφους του Κέντρου για την εξαιρετική προσφορά τους στο ΜΕΡΙΜΝΑ.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εκπαιδευόμενοι και οι εργαζόμενοι εκφράζουν και δημόσια τις θερμές ευχαριστίες τους για την παρουσία και την ηθική στήριξη όλων, κυρίως δε το ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΕΥΓΗΡΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ και το κατάστημα SPOTEAM για την χορηγία και την συνδρομή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.