Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κέντρου Πρόληψης Αχαΐας και της Κίνησης ΠΡΟΤΑΣΗ»

δειτε φωτογραφιες

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας «Καλλίπολις» και της Κίνησης ΠΡΟΤΑΣΗ.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των δυο  φορέων, οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν με δεκάδες φίλους, συνεργάτες, εκπροσώπους φορέων, γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικούς στιγμές και συναισθήματα από το έργο των δύο φορέων.

Η κα Γιάννα Ζορμπά, υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης «Καλλίπολις» και η κα Ελ. Κοττά-Μπαλαδάκη, Γεν. Γραμματέας της  Κίνησης ΠΡΟΤΑΣΗ, ενημέρωσαν  για τις νέες δράσεις που αναπτύσσονται τόσο από το Κέντρο Πρόληψης «Καλλίπολις» όσο και από την Κίνηση ΠΡΟΤΑΣΗ και τη δυνατότητα συμμετοχής σε αυτές.

Ο κ. Γρηγόρης Μπαράκος, Αναπλ. Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης και ο κ. Ανδρέας Σαμοθρακίτης, Πρόεδρος της Κίνησης «ΠΡΟΤΑΣΗ», αναφέρθηκαν στη διαχρονικότητα του έργου των δύο φορέων, το τεράστιο  δυναμικό των εθελοντών και στους δύο φορείς που αποτελούν πηγή έμπνευσης και δύναμης  και  την δυναμική ανταπόκριση στις σύγχρονες προκλήσεις που προήλθαν από την κρίση και την αποτελεσματικότητα των παρεμβάσεων με στόχο την προώθηση της πρόληψης και της ποιότητας ζωής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί εκπρόσωποι φορέων της πόλης από το Δήμο, την Εκπαιδευτική Κοινότητα, το Πανεπιστήμιο, από κοινωνικούς φορείς και συλλόγους. Κοινή διαπίστωση όλων των παρευρισκομένων ήταν ότι οι δυο φορείς αναπτύσσουν ένα πλούσιο έργο το οποίο προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και απαντά έγκαιρα στις νέες ανάγκες των πολιτών. Επιπλέον, τονίστηκε η αναγκαιότητα της ενίσχυσης του έργου που επιτελείται στο επίπεδο της πρόληψης, της προαγωγής υγείας, της συλλογικότητας και της αλληλεγγύης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τα ιδιαίτερα κάλαντα της πρόληψης από τα στελέχη και τους εθελοντές των δύο φορέων και με τη λαχειοφόρο αγορά 8 έργων ζωγραφικής προσφορά πατρινών καλλιτεχνών για την οικονομική ενίσχυση του έργου της Κίνησης ΠΡΟΤΑΣΗ.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ