"Ψωμί σε αναμονή" ....και στην Πάτρα - Ποιος γνωστός αρτοποιός "ανοίγει" τον δρόμο της προσφοράς στους μη έχοντες

Προπληρώνεις ψωμί για κάποιον που δεν έχει..!

Μετά τον καφέ σε αναμονή, η δράση επεκτείνεται και στο ψωμί, όπου κάποιος μπορεί να πάει σε φούρνο να προπληρώσει το αρτοπαρασκεύασμα για λογαριασμό κάποιου που δεν έχει ..εξασφαλίζοντας του το ψωμί της ημέρας!

Στην Πάτρα την πρωτοβουλία για την άμεση εφαρμογή της συγκεκριμένης κίνησης αλληλεγγύης και ανθρωπίας προς τον συνάνθρωπο, υλοποιεί ο γνωστός αρτοποιός Κώστας Τρίγγος.

Όσοι επισκεφθούν τα καταστήματα του, θα μπορούν εφόσον το επιθυμούν να αφήσουν όσα χρήματα επιθυμούν, προπληρώνοντας έτσι το ψωμί για κάποιουν για όσους δεν έχουν τα χρήματα.. Ο άρτος θα βρίσκεται σε αναμονή, έως ότου εμφανιστούν οι "ενδιαφερόμενοι"! ..

Στα αρτοποιεία του υπάρχει η ειδική σήμανση, ώστε να ενημερώνεται το κοινό γι αυτή την προσπάθεια και η ανταπόκριση είναι θετική.

"Η προσφορά αφορά μόνο σε ψωμί και όχι σε άλλα προιόντα" επισήμανε ο κ. Τρίγγος μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αντέννα Πάτρας, προσθέτωντας πως απαραίτητη προϋπόθεση για να "περπατήσει" το εγχείρημα είναι η εμπιστοσύνη πελατών - καταστήματος.

Το χρήματα που θα "αφήνουν" επιπλέον των αγορών τους οι πελάτες θα "μετατρέπονται" σε άρτο, η ποσότητα του οποίου θα εξαρτάταια από το ποσό που θα συγκεντρώνεται καθημερινά και θα "διανέμεται" σε όσους το έχουν ανάγκη, υπογράμμισε  ο κ. Τρίγγος.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ