170 προσλήψεις στα ΕΛΠΕ - Ποιες ειδικότητες έχουν ζήτηση

κριτηριο και η εντοπιότητα

Οι νέες προσλήψεις θα γίνουν σε βάθος τριετία και θα καλύψουν τα κενά που θα αφήσουν οι συνταξιοδοτήσει εργαζόμενων στην εταιρεία, στον τομέα της παραγωγής.

Οι ειδικότητες που αναζητά κυρίου ο όμιλος έχουν να κάνουν με Τεχνίτες Συντήρησης, Τεχνίτες Πεδίου, ή Ηλεκτρολόγους, ενώ ανάγκες υπάρχουν και για Χειριστές Λειτουργίας.

Για όλες τις θέσεις υπάρχει όριο ηλικία, ενώ οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποδέχονται απασχόληση σε πρόγραμμα συνεχούς εναλλασσόμενης 24ωρου βάρδιας, εάν αυτό ζητηθεί από την Εταιρεία και για όση περίοδο αυτή αποφασίσει, καθώς και ότι η πρόσληψή τους τελεί υπό ετήσια δοκιμαστική περίοδο.

Η εντοπιότητα (μόνιμος κάτοικος όμορων Δήμων των Διυλιστηρίων Ασπροπύργου και Ελευσίνα) θα θεωρηθεί σοβαρό συγκριτικό πλεονέκτημα, ενώ συνήθως όσοι προσλαμβάνονται υποβάλλονται σε τεστ ικανοτήτων και αγγλικής γλώσσας. Παράλληλα ο όμιλος θα προχωρήσει στην αναβάθμιση της εκπαίδευσης των εργαζομένων στα Διυλιστήρια σε θέματα ασφάλειας, καθώς και στη δημιουργία σχολής μέσω της οποίας θα εκπαιδεύεται δομημένα κάθε εργαζόμενος που απασχολείται σε χώρο των διυλιστηρίων.

 

Διαβάστε επίσης