Πάτρα: Αμέτρητα ξενοίκιαστα μαγαζιά γίνονται χώροι διαφήμισης - Η νέα τάση στην αξιοποίηση των ακινήτων

Σε Αγίου Ανδρέου και Κορίνθου τα περισσότερα κενά καταστήματα

Στα αζήτητα παραμένουν αμέτρητα ξενοίκιαστα καταστήματα στο κέντρο της Πάτρας, τα οποία χρησιμοποιούνται πλέον μόνο για διαφημιστικούς σκοπούς. Κεντρικά, ισόγεια καταστήματα παρουσιάζουν εξαιρετική ζήτηση ως σημεία προβολής άλλων επιχειρήσεων.

Ένα νέο αντικείμενο προστέθηκε στην κτηματαγορά. Τα ξενοίκιαστα καταστημάτα μπαίνουν στο χώρο της διαφήμισης και οι ιδιοκτήτες αποκτούν μηνίαιο εισόδημα από τις διαφημίσεις που φιλοξενούν στις προσόψεις των ακινήτων τους. Αρκετές τέτοιες περιπτώσεις έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους στο εμπορικό κέντρο της Πάτρας. Η Αγίου Ανδρέου και η Κορίνθου είναι δύο από τους δρόμους με τα περισσότερα κενά μαγαζιά.

"Από τη στιγμή που δεν υπάρχει επιχιερηματικότητα, επόμενο είναι να μην υπάρχουν και ενοικιαστές" σχολίζε στο tempo24.gr και πρόσθετε ότι τα τελευταία χρόνια κυρίως υποκατατσήματα εμπορικών αλυσίδων δημιουργούνται στην Πάτρα, το τοπικό εμπόριο φθίνει και στον αντίποδα εξακολουθούν να βρίσκονται τα καφέ.

Έτσι, όλο και περισσότερο, εκείνοι που απευθύνονται στους μεσίτες είναι κυρίως διαφημιστικές εταιρίες οι οποίες αναζητούν χώρους προβολής επιχιερήσεων και τους βρίσκουν στα αδιάθετα για χρόνια ακίνητα.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΣΙΚΡΙΤΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ