Πινγκ – Πονγκ: Στη «μάχη» των διασυλλογικών πρωταθλημάτων ρίχνονται οι Πατρινοί αθλητές

Το Σαββατοκύριακο

Στη μάχη των διασυλλογικών πρωταθλημάτων μπαίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο οι ομάδες της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, τόσο σε τοπικό, όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο.

Στους αγώνες που θα γίνουν στην Αθήνα για την Α1 Ανδρών θα αγωνιστεί ο Ίφιτος Πάτρας για τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του 2ουγύρου του πρωταθλήματος.

Η πατρινή ομάδα φέτος δεν έχει καταφέρει να κάνει πορεία ανάλογη της περσινής που την έφερε στη 3η θέση και βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας.

Τις αγωνιστικές που ακολουθούν αυτό το Σαββατοκύριακο έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα αφού θα αντιμετωπίσει τους Ολυμπιακό που είναι 1ος στη βαθμολογία, τον 8ο Άρη Βούλας και το 2ο ΑΣ Πέρα, γενικά όμως οι πατρινοί πρέπει να υπερβάλλουν εαυτό αν θέλουν να παραμείνουν στη κατηγορία και  για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σε τοπικό επίπεδο έχουμε αγώνες για τη Β΄ Εθνική Ανδρών Δυτικής Ελλάδας, που θα γίνουν το Σάββατο στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Το πρωτάθλημα πλησιάζει προς το τέλος του και οι Φοίνικες Πάτρας είναι στη 1η θέση της βαθμολογίας επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί και δε φαίνεται ότι μπορεί κάποιος να αμφισβητήσει τη κυριαρχία τους

Πρέπει να σημειώσουμε ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό  και οι ομάδες προσφέρουν εντυπωσιακό θέαμα, πράγμα που οφείλετε στην αλλαγή στο τρόπο διεξαγωγής και την κατηγοριοποίηση των ομάδων σε Β΄ Εθνική και Τοπικό.

 

Διαβάστε επίσης