Πινγκ Πονγκ: Μεγάλες Επιτυχίες στο open του Καρέα από τους πατρινούς Αθλητές και Αθλήτριες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου

Μεγάλες αγωνιστικές επιτυχίες είχε η πατρινή επιτραπέζια αντισφαίριση στο Πανελλήνιο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Καρέα που έγινε το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα με τη συμμετοχή πολλών αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα.

Η διοργάνωση ήταν η δεύτερη πολυπληθέστερη στην ιστορία των ανοικτών πρωταθλημάτων και είχε πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, με αποτέλεσμα οι αγώνες να ολοκληρωθούν σε 26 ώρες συνολικά.

Τα αποτελέσματα ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά με 2 χρυσά, 1 ασημένιο και 2 χάλκινα μετάλλια να πηγαίνουν σε χέρια πατρινών αθλητών και αθλητριών.

Στη κατηγορία των παίδων ο πατρινός αθλητής Χατζηλυγερούδης Γεράσιμος που φέτος αγωνίζεται για το σωματεία ΑΚ Ζωγράφου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, το 3ο χρυσό στα φετινά όπεν. Στον τελικό αντιμετώπισε τον Κορδαλή Νίκο του ΑΟ Φοίνιξ Πειραιά  και επικράτησε με 3-2 σετ με ανατροπή από 0-2.

Χρυσό μετάλλιο πήρε και ο Μαργαρίτης Αλέξανδρος των Φοινίκων Πάτρας στους παμπαίδες επίσης το 3ο σε όπεν για το μικρό αθλητή. Στον τελικό έπαιξε εναντίον του Αλέξανδρου Μαδέση του ΠΑΟ Φυλής και επικράτησε μετά από ένα δυνατό παιχνίδι με σκορ 3-2 σετ και πάλι με ανατροπή.

Στους παμπαίδες εκτός από το χρυσό του Μαργαρίτη, ο Κωστακιώτης Αλέξης των Φοινίκων Πάτρας κατέκτησε τη τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, αφού επιβλήθηκε στο μικρό τελικό επί του Στάθη Μανωλόπουλου του ΑΟ Δόξας Πεύκης.

Στα κορίτσια, για τη κατηγορία των κορασίδων η Βασιλική Ηλιοπούλου των Φοινίκων Πάτρας κατάφερε να φτάσει στο τελικό της διοργάνωσης, όπου αντιμετώπισε το φαβορί Ιωάννα Γερασιμάτου του Άρη 2006 από την οποία ηττήθηκε με 3-0. Η συμμετοχή στον τελικό ήταν η πρώτη για τα φετινά όπεν και το ασημένιο μετάλλιο είναι μεγάλη επιτυχία για τη πατρινή αθλήτρια.

Το κύκλο των επιτυχιών έκλεισε η μικρή Καφάτου Νεφέλη του Φαέθων ΑΟ Πάτρας με τη κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στη κατηγορία των παγκορασίδων. Η Καφάτου  έχει σταθερά ανοδική πορεία και είναι αρκετές φορές  μέσα  στα μετάλλια στα όπεν.

Σημαντικό είναι να σημειώσουμε ότι εκτός από τους παραπάνω που έφτασαν στη κατάκτηση μεταλλίων, καλή αγωνιστική παρουσία και καλά πλασαρίσματα είχαμε και από αρκετούς άλλους πατρινούς αθλητές και αθλήτριες που κατάφεραν να προχωρήσουν στη νοκ-άουτ φάση απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους.

a0a7a8e5-fe3a-46f1-aeb9-7404376b85fb.jpg

5adf48b8-7968-4aa7-a9e9-ff176c96e164.jpg

3e12f35b-d2b5-4591-889c-433a538d169c.jpg

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ