Νίκη για την ΑΕΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα

Με 2-0

Το νικηφόρο σερί που έχει από το ξεκίνημα του 2016 συνέχισε η ΑΕΚ στους «Ζωσιμάδες». Η Ένωση με γκολ των Βάργκας (6΄) και Μπαρμπόσα (59΄) επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο χρονικά ματς του σημερινού «κυρίως μενού» της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Τον αντίπαλο που θα τη σταματήσει στο 2016 συνεχίζει να ψάχνει η ΑΕΚ! Με σκόρερ Βάργκας-Μπαρμπόσα και τον Ανέστη να πιάνει ξανά πέναλτι, η «Ένωση» καθάρισε 2-0 τον ΠΑΣ και πάει φουριόζα στα ντέρμπι!

Εξίσου σοβαροί και αποτελεσματικοί με τα προηγούμενα παιχνίδια, οι «κιτρινόμαυροι» καθάρισαν 2-0 τον ΠΑΣ και πέτυχαν την πέμπτη συνεχόμενη νίκη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Με το γρήγορο προβάδισμα ου Βάργκας (6’) να την κάνει αφεντικό και τον Ανέστη να την κρατάει (ξανά) όρθια αποκρούοντας πέναλτι του Τσουκαλά, η «Ένωση» σφράγισε το τρίποντο με μια ακόμη γκολάρα του (πρώτου σκόρερ της πλέον στο πρωτάθλημα) Μπαρμπόσα.

Άψογοι τακτικά οι παίκτες του Πογιέτ, δεν κινδύνευσαν σε κανένα άλλο σημείο του αγώνα πλην του πέναλτι και έφτασαν με σχετική άνεση στην επικράτηση που τους κρατά ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα αποτελέσματα στη δεύτερη θέση.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε επίσης