Η Ένωση Κεντρώων ζητά απλή αναλογική

17/01/2016 | 17:06

Τη δήλωση του υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή σχετικά με την αλλαγή του εκλογικού νόμου σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων. Μετά την αναφορά του κ. Κουρουμπλή για συζήτηση επί του μπόνους των εδρών αλλά και επί του αριθμού των βουλευτών, το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη τονίζει πως χωρίς την απλή αναλογική «η χώρα θα παραμένει πάντα στην διαφθορά και στην διαπλοκή».

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο κ. Κουρουμπλής εξαγγείλει μείωση στο μπόνους των εδρών, όχι όμως απλή αναλογική. Καλή είναι η μείωση του μπόνους αλλά χωρίς απλή αναλογική ή χώρα θα παραμένει πάντα στην διαφθορά και στην διαπλοκή. Λίγο καλό δεν υπάρχει στην πολιτική, ή προχωράς γενναία η δεν κάνεις τίποτε».

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ