Ο Παπανικολάου επιστρέφει στον Πειραιά

17/01/2016 | 11:43

Ο Κώστας Παπανικολάου συμφώνησε με τους αδελφούς Αγγελόπουλος και επιστρέφει στον Ολυμπιακό. Συμβόλαιο μέχρι το 2019 είναι έτοιμοι να του προσφέρουν οι διοικούντες την πειραϊκή ΚΑΕ. Η επισημοποίηση της συνεργασίας είναι θέμα χρόνου, αλλά και θέμα… Μπαρτσελόνα.

Κι αυτό γιατί αμέσως μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, βάσει του όρου που υφίσταται στο προηγούμενο συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα (στην οποία ανήκε πριν κάνει χρήση του όρου για το ΝΒΑ), θα πρέπει να στείλει τα έγγραφα στους Καταλανούς.

Περιθώριο μίας εβδομάδας από την ημερομηνία παραλαβής θα έχουν οι «μπλαουγκράνα» να «ματσάρουν» (να καταθέσουν δηλαδή ισόποση πρόταση) την προσφορά του Ολυμπιακού, σε περίπτωση που θέλουν την επιστροφή του στο «Παλάου Μπλαουγκράνα». Στον Ολυμπιακό ευελπιστούν πως ο 25χρονος φόργουορντ δεν είναι στα πλάνα του Τσάβι Πασκουάλ και πως ο παίκτης, που ήταν μέλος του πρωταθλητή Euroleague to 2012 και το 2013, θα επιστρέψει στο «λιμάνι» και θα ξαναντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας