Γ. Λυκούδης: Αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι - Τι λέει ο προπονητής για την ήττα

της Παναχαϊκής στο βόλεϊ από τον Φοίνικα

Αν και πάλεψε η ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής ωστόσο ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-0 (25-20, 25-17,26-24) σετ από τον ισχυρό Φοίνικα Σύρου.

Ο αγώνας έγινε στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής Volleyleague «Πάμε Στοίχημα».

Η Πατρινή ομάδα ήταν ανταγωνιστική τόσο στο πρώτο όσο και στο τρίτο σετ το οποίο διεκδίκησε μέχρι τέλους αλλά οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στα κρίσιμα σημεία και πήραν τη νίκη.

Λυκούδης: «Αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι»

Μετά το τέλος του αγώνα στη Σύρο, ο προπονητής της Παναχαϊκής, Γιώργος Λυκούδης δήλωσε: «Δυστυχώς και πάλι μπήκαμε πολύ αργά στον αγώνα. Μας «έφυγαν» τα δύο πρώτα σετ και μπήκαμε καλά στο 3ο σετ. Έγινε μεγάλη μάχη στο 3ο σετ αλλά κάναμε μερικά λάθη σε κρίσιμα σημεία που δεν έπρεπε ύστερα από την πίεση που μας άσκησε ο Φοίνικας στο σερβίς. Πρέπει να μπαίνουμε από την αρχή δυνατά στους αγώνες. Πρέπει να το δούμε αυτό ενόψει των πιο κρίσιμων αγώνων που έχουμε μπροστά μας όπως είναι αυτό με την Ορεστιάδα».

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Ντούσκο Νίκολιτς είπε: «Ήταν από τους αγώνες που πρέπει να κερδίζει μία ομάδα που θέλει να πάει ψηλά. Αντιδράσαμε καλά μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Παίξαμε καλά στα δύο πρώτα σετ αλλά μετά εκνευριστήκαμε και χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας που παραλίγο να μας κοστίσει. Ευτυχώς οι παίκτες μου είχαν το μυαλό τους μόνο στον αγώνα και πήραν τη νίκη χωρίς να αρχίσουν τα προβλήματα».