Τριάντα πέντε νεκροί από τα χέρια των τζιχαντιστών στη Συρία

16/01/2016 | 22:32

​Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που έχει την έδρα του στη Βρετανία, ανέφερε πως μαχητές του Ισλαμικού Κράτους σκότωσαν τουλάχιστον 35 σύρους στρατιώτες και μέλη των φιλοκυβερνητικών δυνάμεων σε επίθεση που εξαπέλυσαν σήμερα σε πολλές περιοχές της πόλης Ντέιρ αλ-Ζορ.

«Οι μαχητές εισχώρησαν στη βορειοδυτική πλευρά της πόλης και διενήργησαν τις επιθέσεις», ανέφερε το Παρατηρητήριο το οποίο καταγράφει τις εξελίξεις στον πόλεμο στη Συρία μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου τοπικών πηγών.

Το Ισλαμικό Κράτος ελέγχει το μεγαλύτερο μέρος της ανατολικής επαρχίας, ενώ η κυβέρνηση έχει υπό τον έλεγχό της τμήματα της πόλης μεταξύ των οποίων ένα στρατιωτικό αεροδρόμιο το οποίο σφυροκοπείται από την οργάνωση.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της