Πατρών - Πύργου: Ρομά πιάστηκαν στα... χέρια μετά από τροχαίο - Νεκρός ο Γεράσιμος Μπασιλάρης μετά από σύγκρουση Ι.Χ. με φορτηγό (ΝΕΟΤΕΡΑ) - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Υπάρχουν τραυματίες - Ένταση στο κέντρο υγείας

Νεότερη ενημέρωση 20.21' Σε παλιοσίδερα μετατράπηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητο του 32χρονου άνδρα που βρήκε τραγικό θάνατο στο τροχαίο που έγινε στην εθνική οδό στο ύψος του Γομοστού.

Δείτε φωτο:

12510070_1548481718801418_999498838_o.jpg

Νεότερη ενημέρωση 19.39' Ο Γεράσιμος Μπασιλάρης του Γεωργίου, 32 ετών, είναι ο νεκρός από το τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου στο ύψος του Γομοστού.

Ο άνδρας που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο είναι από τα Σαγέικα.

Νεότερη ενημέρωση 19.21' Ένταση σημειώθηκε πριν λίγο έξω από το Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαιας όπου έχει μεταφερθεί ο νεκρός και βρίσκονται συγκεντρωμένοι απέξω συγγενείες του.

Τα πνεύματα ηρέμησαν χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ.

Νεότερη ενημέρωση 19.18' Νεκρός είναι τελικά ο Ρομά ο οποίος τραυματίστηκε νωρίτερα σοβαρά στο τροχαίο που σημειώθηκε. 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο tempo24.gr, ο νεκρός είναι ο οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου.

Όπως αναφέρουν πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. πιθανόν, δίχως ακόμα να έχει διασταυρωθεί το αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες συγκρούστηκε με το φορτηγό.

Νεότερη ενημέρωση 19.06' Στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαίας έχει διακομισθεί ο σοβαρά τραυματίας από το τροχαίο που σημειώθηκε νωρίτερα.

Στο σημείο έχουν μεταβεί και δυνάμεις της ΟΠΚΕ της ΕΛ.ΑΣ. καθώς υπάρχουν φόβοι για νέα επεισόδια και ένταση με τους Ρομά, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί εκεί.

Νεότερη ενημέρωση 19.00' Πιθανόν ένας νεκρός είναι ανάμεσα στους τραυματίες από το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε νωρίτερα στην Πατρών - Πύργου.

Όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες του tempo24.gr, στο σημείο επικρατούν πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες, ενώ ήδη έχει παραληφθεί από ασθενοφόρο ο άνδρας.

Πρώτη ενημέρωση 18.57'

Συναγερμός σήμανε λίγα λεπτά πριν τις 7 σήμερα το απόγευμα στην ΕΛ.ΑΣ. όταν στην νέα Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου στο ύψος του Γομοστού σημειώθηκε τροχαίο. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tempo24.gr, υπάρχουν σοβαρά τραυματίες, πιθανόν και ένας νεκρός, ενώ μετά το τροχαίο Ρομά συνεπλάκησαν και χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας.

Στο σημείο ρυθμίζει την κυκλοφορία η Αστυνομία

Διαβάστε επίσης